Foto 
Madelon Neijsen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Even voorstellen

Leven vanuit de overtuiging dat bewegen in de natuur, ontspanning, muziek, plezier maken, lachen en spelen, goede middelen zijn om je beter te gaan voelen. Dit is waar ik in geloof en wat ik je graag wil laten ervaren. Spreekt jou dit aan?


Welkom

Met plezier neem ik je mee in het proces waarbij je gaat onderzoeken en ontdekken waar jij je goed bij voelt en waar jij blij van wordt. Mijn begeleiding is erop gericht jou bewust te maken van deze (nieuwe) ervaringen en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.


Hoe doe ik dat
 

Samen met jou werk ik vanuit verbinding en daarbij:

  • Luister ik naar jouw verhaal.
  • Word je gezien en gehoord.
  • Wordt er gewerkt met lichaamsgerichte oefeningen.
  • Is er aandacht en ruimte voor jouw 'blokkades'.
  • Is er ruimte voor het uiten van gevoelens en emoties.
  • Laat ik je ontdekken hoe er weer stroming in jouw leven kan ontstaan.

Mijn werkwijze is persoonlijk, enthousiast, vertrouwelijk, confronterend, stimulerend, uitdagend, speels en serieus.
  

Wie is ...

De vrouw achter Body and Mind Wellness Coaching is Madelon Neijsen. Ik ben geboren in 1968, getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn woonplaats is Groenlo, een klein stadje in de mooie Achterhoek. Fotografie, wandelen en hardlopen zijn mijn hobby's. 

De laatste jaren heb ik zelf geleerd om beter te luisteren naar mijn intuïtie en naar mijn gevoel. Ik ervaar dat hier mijn kracht ligt en van hieruit werk ik met mensen. Het geven van massages ervaar ik als ontspannend. Vanuit deze ontspanning combineer ik kennis en intuïtie tijdens de behandelingen. Bij mij krijg je daarom geen massage volgens 'het boekje'. De behandelingen die ik geef worden persoonlijk afgestemd.

Waar ik blij van word is onder andere buiten zijn, de natuur werkt voor mij ontspannend, rustgevend en inspirerend. Het voelt voor mij daarom goed om mensen in een natuurlijke omgeving te begeleiden. Gelukkig ervaren mensen die bij mij komen zelf dit positieve effect ook, en daar gaat het natuurlijk om!

Wat doe ik nu en wat heb ik gedaan

Vanaf september 2010 ben ik gestart met Body and Mind Wellness Coaching, waar ik als masseur, therapeut en trainer met veel plezier werkzaam ben. Ik richt me op de verbetering van de gezondheid en het welbevinden van mensen. Dit doe ik bij bedrijven en voor particuliere mensen.

Van 1989  tot en met 2009 heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Waar ik als consulente in de buitendienst eenvoudige tot complexe problemen heb opgelost.

 
Recent behaalde opleidingen

 • 2020 Basis Looptrainer 3, Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie
 • 2015 - 2016 HBO Medische- en Psychosociale Basiskennis
 • 2013 - 2014 HBO Body and Mind Language, te weten:
                               BML Basic
                               BML Coach
                               BML Trainer
 • 2010 - 2012 Academie voor Wellness Coaching: Holistisch Coach en masseur

Om mijn kennis en vaardigheden op pijl te houden en te vergroten worden er jaarlijks meerdere bij- en nascholingen gevolgd.