Coaching

Het doel van coaching is mensen begeleiden bij het vinden van rust, ontspanning, energie en balans. Jouw persoonlijk doel is het uitgangspunt.

Positieve effecten van coaching:

 • Je gaat ontspanning en nieuwe energie ervaren
 • Je gaat jouw eigen kwaliteiten (her)ontdekken
 • Je gaat luisteren naar je eigen gevoel
 • Je gaat bewust ervaren wat er in jouw lichaam gebeurt
 • Je gaat grenzen leren stellen en deze bewaken
 • Je gaat jouw zelfkennis en zelfvertrouwen vergroten
 • Je gaat rust ervaren
 • Je gaat ontdekken waar jij pretlichtjes van krijgt  


Hoe wordt dit bereikt

Bij coaching wordt er gewerkt vanuit houding, beweging, gebaar en taal. Door te werken met het lichaam in houding en beweging, kom je in contact met onbewuste geblokkeerde delen van jezelf. Het werkt daardoor effectiever dan alleen gesprekstherapie.

We gaan dus niet alleen met elkaar praten, we komen ook in beweging. Tijdens de sessie ga jij ontdekken en ervaren welk effect een verandering in houding en beweging op jouw manier van denken en voelen heeft. Je leert hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven.

Kennismaken

Voor een succesvol traject vindt ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik aanwezig is. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je daardoor enthousiast geraakt? Dan maken we een afspraak voor een intake. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek starten we het proces, waarbij je ontspanning, meer zelfvertrouwen en nieuwe energie gaat ervaren.


Waar

De Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141BP Groenlo.

Wanneer

Dagen Tijden
Maandag  10.00 - 21.00 uur                                               
Dinsdag               10.00 - 21.00 uur         
Woensdag        13.00 - 21.00 uur
Donderdag  10.00 - 18.00 uur      


Ben je geïnteresseerd, maar komen bovenstaande mogelijkheden jou niet uit? Geen probleem. Na overleg vinden we meestal een passende oplossing. Neem daarom gerust contact op.

Tarief

Er wordt een tarief van € 70,- per uur berekend. Een coachsessie (psychosociaal consult) duurt ongeveer twee uur.    

Eventuele vergoedingen 2022

Psychosociale therapie kan worden vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekeraar stelt wel eisen aan de vorm van de behandeling.


Voorwaarden

Cliënten kunnen doorgaans vergoeding voor psychosociale zorg/hulpverlening krijgen als er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

 • De cliënt heeft een aanvullend pakket met vergoeding voor alternatieve/ complementaire geneeskunde of alternatieve zorg.
 • De therapeut of psychosociale hulpverlener is aangesloten bij een beroepsvereniging die door de zorgverzekeraar van de cliënt wordt erkend.

Body and Mind Wellness Coaching is aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteit (VIV). Bij deze beroepsvereniging wordt de psychosociale hulpverlening erkend door:

 • CZ - groep
 • VGZ - groep
 • ONVZ
 • Zilveren Kruis


Wij adviseren je voordat je met de therapie begint, contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en vooraf te informeren of de nota vergoed wordt. Zorgverzekeraars kunnen soms nog aanvullende voorwaarden hanteren. Het is daarom altijd verstandig om de polis of zorgverzekeraar te raadplegen. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte hiervan aan de afgesloten polis.


Disclaimer

Het bovenstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.